desember 2013

2013 -> 2014

Vææ, rart å tenke på at dette er den siste dagen i 2013. Det året her har gått så fort, og jeg synes ikke det er lenge siden fjorårets nyttårsfeiring. 

I hvertfall, 2013 har faktisk vært et fantastisk år med masse minner som kommer til å sitte igjen for alltid. Det har selfølgelig også vært nedturer som alltid, men jeg har lært mye av det når jeg ser tilbake på det nå, så sånnsett så hører det vel med. Jeg krysser fingrene for at 2014 blir minst like bra, om ikke bedre. Jeg har kun ett nyttårsforsett til det nye året og det er at jeg skal slutte å tenke så mye på unødvendige ting. Før satte jeg alltid opp lange lister med forsetter som jeg absolutt skulle klare å "holde", men som til slutt ble glemt helt bort, så derfor har jeg heller bestemt meg for å ta alt som det kommer. Haha.

Jeg dropper å legge ut bilder måned etter måned, og mimrer heller tilbake på de minnene som sitter igjen mest fra dette året. GODT NYTTÅR ♥

 #1 Revyuka


#2 Ballet 
#3 Danmark med Anna#4 Hytteturer 

#5 Tyrkia med Emma og bursdagen min

#5 Avslutningstur med gamletrinnet og vitnemålsutdelinga#6 Sist men ikke minst; sommerferien! 
jul 2013


(mitt veldig mislykkede pepperkakehus..)Dette må være tidenes beste jul, uten tvil! Har storkost meg med familie og venner og funnet på masse sprell så og si hver dag denne ferien. Igår kveld var faktisk den første dagen jeg ikke har vært ute på noe spesielt og den første natten hvor jeg har lagt meg ganske tidlig. Var utrolig deilig å sove helt ut idag, før jeg sto opp å så et par episoder "happy endings" som har endt opp med å faktisk bli livet mitt i det siste- er helt hekta, og hver episode er på ca. 20 minutter, så det passer helt perfekt. 

I hvertfall, ikveld skal jeg til Anna en tur som er hjemme en tur i jula, så det blir veldig koselig. Imorgen skal jeg kjøpe meg nyttårskjole før det på tirsdag skal feires det nye året inn. Sitter igjen med såå mange gode minner etter denne ferien og jeg har faktisk ikke kjedet meg ett eneste sekund. Ble storforøyd med gavene mine og ikke minst julekvelden i seg selv. Har faktisk ikke noe annet å si enn at denne juleferien har vært gull. Over og ut.

Beyhive

Ååh, på fredag kom endelig Beyonce med et nytt album! Som noen kanskje vet så er Beyonce min favoritt når det kommer til artister, og uansett hvilket humør jeg er i så redder hun dagen. Haha, skal faktisk være ærlig å si at jeg smilte så og si hele fredagen, og helt siden da har albumet gått på replay. Beyonce skuffer aldri, og heller ikke denne gangen - elsker absolutt alle sangene for å ikke snakke om musikkvideoene. Trenger ikke si noe mer enn at den dama der er rå og at albumet er verdt å kjøpe på iTunes! 

HårfargeEr det noe jeg gleder meg ekstremt mye til nå så er det å bli kvitt den orange-gule-aktige fargen på håret mitt og de superslitte tuppene mine. For en god stund siden bestemte jeg meg jo for å farge det mørkere med billigfarge, før jeg ble lei og fikk hjelp til å farge det lysere igjen et par ganger til jeg ble sånn helt okei fornøyd. Men nå er håret mitt porøst og like tørt som Sahara, i tillegg til at jeg har en utrolig stygg ettervekst etter fargingen. Nei æsj, hater håret mitt slik det er nå og heldigvis skal jeg til frisøren i nærmeste fremtid før jul, slik at jeg kan få litt orden på kråkereiet oppe på hodet mitt. 

Bildene over er akkurat hva jeg vil ha når det kommer til hårfarge, så får vi se hva jeg ender opp med til slutt.  

Ward Miles - First Year

Tror faktisk dette er en av de mest rørende videoene jeg har sett. Så den for første gang på søndag og tårene rant i lang tid etterpå. "Minidokumentaren" handler om lille Ward som ble født tre og en halv måned for tidlig og i videoen får vi følge utviklingen hans gjennom sitt første år. Det er faktisk ganske sykt hvor emosjonell jeg blir av å se på slike videoer, men det er virkelig verdt å ta en titt! 

liten blåmandagIdag var egentlig planen å trene etter middagen, men siden formen min ikke er så veldig bra og halsen verker skikkelig så fant jeg ut at det var like greit å droppe det. Disket heller opp med varm te og annet digg mens jeg så på Fast And Furious 5. Akkurat slik jeg liker det på en slik type dag! Hoppet også opp i pysjbuksa og i verdens beste genser som jeg kjøpte i helgen. Det nederste bildet beskriver vel hvor deilig den genseren er å gå med? Håper så inderlig formen blir bedre til imorgen, for jeg har absolutt ikke tid til å være syk nå... God naaaatt! 

årets julekjoleI år dropper jeg alt som heter paljetter og kjører heller en lang, svart maxikjole på julaften! Planen er å freshe den opp med noen sølvsmykker, høye hæler og diverse, så blir antrekket forhåpentligvis supert. Falt for denne med en gang og når prisen i tillegg var litt over en hundrings var det ikke så mye å lure på. Et kupp altså! Kjolen er fra H&M.

ikea

Nå sitter jeg hjemme i senga mi og skal straks legge meg. Er skikkelig sliten etter en lang, litt hektisk men bra dag. Idag sto IKEA på planen siden det var søndagsåpent og idet vi kom frem dit fant vi ut at det ikke åpnet før en time senere, så da var vi bare nødt til å snu og dra hjem igjen før vi måtte vente på å kunne ta bussen bort istedenfor. På IKEA fikk jeg handlet enda litt flere julegaver og litt diverse småtteri til rommet mitt, så nå ser jeg meg fornøyd. 

Er i hvertfall hjemme igjen nå etter en togtur som gikk veldig greit. Denne helga har vært den beste på såå lenge og jeg kjenner at jeg blir litt lei meg ved tanken på at det er mandag imorgen og tilbake til samme, gamle (og forsåvidt kjedelige) rutiner igjen. Trengte virkelig den helga her og har kost meg så mye fra start til slutt. I tillegg var det veldig trist når vi måtte si hadet til Anna, selv om vi sees igjen i julen. Motivasjonen min for skole er på bunn, hodet mitt er et eneste stort rot og jeg er i fullt julemodus- så værsåsnill å la det går fort til juleferie... 

gårsdagens antrekk

julegaveshopping - bilder

Igår når Eirin og jeg kom frem til Asker, var vi ganske slitne etter en togtur som føltes ut som evigheter, så bloggen ble ganske bortglemt- derfor null bloggingsssss. 

Nå er vi nettopp inne igjen etter en hel dag med julegaveshopping, gåing og ikke minst frysing i Oslo. Har vært en superbra dag og jeg har kost meg massemasse. Er også ferdig med de fleste julegavene og kjolen til julaften, så nå kan snart julen komme for fullt. Om kort tid skal vi begynne å lage taco, før vi skal tilbringe kvelden oppe i jacuzzien til Anna. Bra avslutning på en bra dag! Har egentlig ikke så mye mer å skrive, så jeg slenger med bildene fra dagen. Enjoooooy 

julestemning på topp

Siden jeg hadde heldagsprøve idag, dro jeg tidligere hjem fra skolen. Benyttet derfor anledningen og tiden til å faktisk vaske og ordne rommet mitt ordentlig, og prøve å få inn litt julestemning der også. Det var i hvert fall verdt et forsøk, selv om det ikke akkurat skriker jul. Det siste som kommer til å bli dratt inn på rommet mitt er nemlig røde nisser og plastikkjuletre. Der går faktisk grensen. Ellers skal man ikke klage på julestemningen! Julesanger går på repeat på spotify om dagen og idag kom også snøen, på ordentlig. 

Nå har jeg tatt på meg koseklærne og skal til å rulle fillm på pcskjermen. Imorgen slutter jeg klokken 1 på skolen og etter det bærer det rett hjem for å pakke litt før jeg setter meg på toget til oslo med Eirin. Wiii, vet at dette blir en såååå bra helg! Trekløveren skal endelig samles igjen, haha. Skal sette kameraet til lading, slik at det er klart til å knipse masse snapshots i helga som jeg kan poste senere. ♥

Typisk bloggmateriale av bilder..? 

endorfinerIdag fikk jeg virkelig bevist hvor mye trening kan gjøre med humøret og energien. Når jeg dro for å trene etter skolen idag var jeg sykt sliten etter en skikkelig tung skoledag og humøret var absolutt ikke på topp, men etter en bra treningsøkt med god samvittighet, sitter jeg nå igjen med at jeg er skikkelig fornøyd. Etter trening igår bestemte jeg meg for å kose meg litt ekstra på en ellers kjedelig tirsdag, så jeg disket opp med sjokoladekake, te og "magic mike" på pcskjermen- ikke så ille tirsdagskveld med andre ord! Nå skal jeg fikse meg litt før jeg drar på besøk til Malin en liten tur! Sykt herlig at det bare er igjen to dager til helg, forresten... Haha, jeg lever virkelig for helgene. Imorgen har vi heldagsprøve i norsk, så fredagen nærmer seg med stormskritt. Wiii. 

utveksling?

Ååh, en tanke som har surret rundt i hodet mitt en stund er tanken om et utvekslingsår neste år, altså 2014/2015. I det ene øyeblikket tenker jeg at jeg har sååå lyst, noe jeg virkeligvirkeligvirkelig har, mens i det andre øyeblikket lurer jeg på om jeg kommer til å takle det psykisk- uten vennene mine, familien min og alt her i Norge. Jeg vet at det finnes mange skrekkhistorier der ute om utveksling, men allikevel så vet jeg også at det finnes skrekkhistorier om det meste, og at veldig mange sitter igjen med såå mange fine minner og opplevelser fra et slikt år. Jeg har støtte fra familien min og jeg vet at mange av vennene mine synes at jeg bare burde gjøre det vil, så akkurat det er på en måte ikke noe problem. Jeg vet at jeg hadde vokst veldig mye av et slikt år, noe jeg virkelig trenger nå.

Trangen etter å oppleve noe nytt har aldri vært større enn akkurat nå og det å få oppleve et helt nytt land, en ny kultur og et nytt samfunn har jo alltid vært en drøm. Nå som jeg har en sjanse til å oppleve noe nytt og noe som alltid har vært en drøm så vet jeg at jeg burde ta den. Har hatt den samme tanken om utveksling i mange år, men ikke på samme måte som nå i og med at tida på en måte "renner ut" litt. Jeg har jo alltid tenkt at hvis jeg skal dra på utveksling har jeg vært fast bestemt på å velge Usa, men i det siste har jeg også fått øynene mer opp for Argentina eller Spania... Haha, før den tid må jeg i hvert fall skjerpe spansken min en del hakk... I tillegg er det jo nettopp dette med karakterer som må være i orden, så jeg må virkelig skjerpe meg generelt når det kommer til skole og skolearbeid. 

Jeg blir helt tullerusk av denne tenkingen. Man vet aldri hva jeg finner på, og plutselig er søknaden om utveksling sendt inn, med mindre jeg får helt sperre. Hjelp. Hvis noen har noen tips, erfaring eller råd til meg når det kommer til utveksling, så værsåsnill å spytt ut! Mailen min står i sidebaren!


 #utveksling 

mandagsinspoHeihei! 

Nyyyy uke og ikke en så bra mandag. Har vært helt utslitt og i dårlig humør i nesten hele dag, så det må vi få en endring på til imorgen! Ebay har heldigvis reddet litt av dagen- jeg har blitt heeelt hekta. Gleder meg til å få endel pakker i posten fremover. Har dessverre ingen bilder fra idag, så da slenger jeg med noen bilder som gjør at jeg ser litt lysere i hvertfall, haha... Resten av denne uka har jeg på følelsen at blir skikkelig bra- på fredag drar jeg nemlig til Oslo for å være hos Anna hele helga. Ser skikkelig frem til å se henne og ha en superbra helg, noe jeg ikke er i tvil om at jeg får. I tillegg har jeg faktisk endel planer denne uka, så da satser jeg på at disse fire dagene går fort! God naaaatt. 

gårsdagen

Kvelden igår var både veldig morsom og ikke fullt så morsom. På starten av kvelden var vi på vors hos Amalie - skikkelig jentevors, noe som var veldig gøy. Det er jo ofte slik at vorset er bedre enn selve festen og det var også tilfellet igår. Alt i alt så var det i hvert fall en helt okei bra kveld, så jeg skal absolutt ikke klage. Bildene som ble tatt igår er vel kanskje ikke så mye å skryte av, men man kan vel kanskje ikke forvente mer på en slik type kveld heller. Med litt effekter og farger så får de duge! Bildene beskriver i det minste godstemningen.Nå har jeg nettopp sett på Linus i svingen, så nå sitter jeg med enda litt mer julestemning. Finnes ikke noe koseligere ♥

#2- julegavetips til venninner

Siden det er første søndag i advent idag, så tenkte jeg at det passet perfekt med å peise på med et innlegg med mine julegavetips til venninner, leggoooo:
jndjd

 


1. Sminke er vel noe de fleste jenter setter pris på å få i gave? Jeg synes i hvert fall det er utrolig kjekt å få foreksempel sminkekoster og den slags i gaver- ting jeg ikke prioriterer å bruke penger på ellers foreksempel, haha...  

2. Smykker! 

3. Hudprodukter som bodylotion og diverse såper er vel en ting jenter generelt aldri får nok av? Spesielt hvis de lukter himmelsk i tillegg. 

4. Dette tipset fant jeg faktisk på en blogg jeg klikket innpå her om dagen, og synes det var supersmart. Hva med å gi en minnepenn med masse vennebilder/videoer, musikk og alt av diverse minner fra vennskapet? 

5. Interiør og stearinlys er ganske så jentete og jeg vet at mange av venninnene mine er glad i den slags type ting.

6. Istedenfor å samle bildene inn på en minnepenn så kan det jo være en fin gave å kjøpe en album og lime bildene inn der istedenfor. En slik type gave er i hvert fall en gave som jeg selv hadde satt utrolig stor pris på! 

7. Vesker av alle slag er vel også en ting vi jenter av en eller annen grunn aldri får nok av? 
hits