Hårfarge

Dato:11.12.2013, Tidspunkt: 16:43 - Postet i kategorien: SminkeEr det noe jeg gleder meg ekstremt mye til nå så er det å bli kvitt den orange-gule-aktige fargen på håret mitt og de superslitte tuppene mine. For en god stund siden bestemte jeg meg jo for å farge det mørkere med billigfarge, før jeg ble lei og fikk hjelp til å farge det lysere igjen et par ganger til jeg ble sånn helt okei fornøyd. Men nå er håret mitt porøst og like tørt som Sahara, i tillegg til at jeg har en utrolig stygg ettervekst etter fargingen. Nei æsj, hater håret mitt slik det er nå og heldigvis skal jeg til frisøren i nærmeste fremtid før jul, slik at jeg kan få litt orden på kråkereiet oppe på hodet mitt. 

Bildene over er akkurat hva jeg vil ha når det kommer til hårfarge, så får vi se hva jeg ender opp med til slutt.  

spakveld og anbefalinger

Dato:19.02.2013, Tidspunkt: 20:04 - Postet i kategorien: Sminke

Igår hadde Malin og jeg spakveld, noe som var utrolig deilig! Tok boblebad, ansiktsmaske, hårkur og leppeskrubb, noe kroppen virkelig trengte. Alltid like digg å ha sånne kvelder noen ganger! Siden jeg har en leppeskrubb og ansiktsprodukter jeg er veldig fornøyd med, så tenkte jeg å anbefale de til dere. I tillegg er det jo veldig lenge siden jeg har hatt slike produktanbefalinger, er jo ikke så altfor flink med hudprodukter osv generelt, menmen, her er hvertfall noen jeg liker: 

VITAMIN E-SERIEN TIL THE BODY SHOP


Øyekremen bruker jeg ikke såå ofte, siden jeg nesten alltid glemmer det. Men den funker supert de dagene jeg har sovet lite/har mørke ringer under øynene. Ellers er det ekstra godt å ta det på om morgenen når man er trøtt for å kjøle ned under øynene. Face Mist bruker jeg etter å ha sminket meg ferdig. Den hjelper blant annet så sminken holder lengre og får f.eks mineralpudderet til å trekke seg mer inn i huden. Supert når pudderet/foundationen legger seg oppå huden som ett ekkelt lag. Funker også til å bare spraye i ansiktet for å "kvikne" opp litt. Ansiktsrensen bruker jeg alltid etter å ha fjerna sminken, for å fjerne alt av sminkerester og andre urenheter slik at huden blir renere og føles mye friskere. 

MINT JULIPS LEPPESKRUBB FRA LUSHNå på vinteren blir alltid leppene mine mye mer tørre, og har lettere for å sprekke opp- da funker denne leppeskrubben utrolig bra. Den skrubber bort masse død hud fra leppene i tillegg til at den har en slags olje i seg, som smører leppene litt ekstra. Mange har sikkert hørt om leppeskrubben fra samme serie, bare med tyggegummi-smak, og jeg synes denne lukter og smaker enda bedre. Jeg skal være ærlig og si at jeg bruker denne skrubben mye på grunn av smaken av mintsjokolade også, haha... 

Mine Favorittprodukter

Dato:13.12.2012, Tidspunkt: 15:54 - Postet i kategorien: Sminke
1. MORROCANOIL
- De fleste har sikkert hørt om denne håroljen, men grunnen til at jeg liker denne så godt er fordi den gjør håret mitt utrolig glatt og mykt. Samtidig reparerer det håret nå som det er kaldt ute, og håret kan bli litt ekstra elektrisk, ihvertfall mitt. I tillegg synes jeg håroljen lukter utrolig godt! 

2. PORES BE PURE SKIN-CLARIFYING MASK, FRA FORMULA 10.0.6 
- Dette er en ansiktsmaske som kan minne litt om gjørme utseendemessig, haha. Den funker veldig bra mot åpne porer og gjør huden silkemyk! 

3. BODY BUTTER, FRA THE BODY SHOP.
- Disse fyldige kremene har sikkert også de fleste hørt om. Jeg kan ihvertfall ikke si annet enn at jeg elsker lukten på noen av dem. Funker også veldig bra for tørr hud. 

Stripe håret?

Dato:10.10.2011, Tidspunkt: 22:25 - Postet i kategorien: Sminke

Nå har jeg bestemt meg for og få Emma til å stripe håret mitt. Problemet er at jeg ikke helt vet hvordan jeg vil ha det, men noe lignende Lauren Conrad sin farge. Den er så fin: 


Fargen jeg har nå er min naturlige og jeg er veldig redd for at jeg kommer til å faile og at det ikke kommer til å kle meg i det hele tatt... Haha! Så, hva tror dere? 

Favoritt Leppestift:

Dato:23.04.2011, Tidspunkt: 23:09 - Postet i kategorien: SminkeJeg ELSKER denne leppestiften fra Lòreal! Den er ikke for lys og heller ikke for mørk. Denne bruker jeg hver dag, sånn at jeg skal få litt ekstra farge på leppene. Den ser veldig mørk ut på bildene over, men er ikke det i virkeligheten. Garantert min favoritt!

Fargen er i '258 berry blush'. Synes?


Sminken jeg bruker:

Dato:12.02.2011, Tidspunkt: 14:08 - Postet i kategorien: Sminke

Siden jeg har skiftet litt på sminken siden siste sminkevideo, tenkte jeg at jeg kunne være litt superblogger å blogge om sminken jeg bruker for tiden, here we go:


Først tar jeg på en fuktighetskrem, deretter en primer fra Smashbox for å få sminken til å holde.


Siden jeg får så utrolig røde kinn når det er kaldt ute, er jeg avhengi av en god foundation som dekker (men selvfølgelig ikke gir unaturlig farge), derfor bruker jeg denne fra Loreal. Eneste minus med denne er at den gjør huden ganske tørr. Men, dekkevnen er veldig bra.


Etter foundation bruker jeg et pudder fra Clinique for å matte ned huden. Pudderet passer akkurat med min hudfarge. Fargen er i 02 stay neutral.


Deretter bruker jeg et solpudder fra Everyday Minerals. Det funker helt greit, men jeg vil nok ikke akkurat anbefale det til noen som vil ha et solpudder som sitter lenge og varer lenge.


Så bruker jeg en flytende eyeliner fra H&M bare for å få øynene mine til å se litt mer våkne ut.


Øyenskyggepaletten min fra The Balm er en klar vinner i sminkepungen. Skyggene sitter lenge, har fine farger og får garantert terningkast 6 av meg. Et ekstra pluss er at skyggene også kan brukes som eyelinere.


Til slutt bruker jeg en maskara fra Max Factor!

Er ikke alltid jeg orker å sminke meg så mye til f.eks skole osv. Da går det mest i foundation, eyeliner og maskara.

sminke i posten

Dato:18.01.2011, Tidspunkt: 17:17 - Postet i kategorien: Sminke
Fra Coverbrands.

Gleder meg til å prøve ut sminken min som kom i posten idag! Har hørt veldig mye bra om shady lady paletten, så håper den holder det den lover. Solpudderet fra Everyday minerals vet jeg ikke helt hvordan funker, men kan sikkert ha en vurdering av det senere, hvis noen vil.

Noen som har erfaring med disse produktene?

ballkjole/sko/smykketips

Dato:08.12.2010, Tidspunkt: 21:03 - Postet i kategorien: Sminke

Alt fra Nelly.com

Synes om "tipsene" mine?

Tips: Legg en naturlig sminke/Skolesminke!

Dato:17.10.2010, Tidspunkt: 19:32 - Postet i kategorien: Sminke

Nå tenkte jeg og vise en liten "bildeserie" eller hva jeg skal kalle det, for og legge en naturlig sminke:

Det første man kan/bør starte med er en primer. Dette fordi at sminken skal holde lenger samtidig som en primer dekker urenheter og jevner ut huden . Den gjør også at det blir lettere og påføre foundation. En primer fordeler du rett og slett utover i hele ansiktet.  Jeg anbefaler Smashbox Photofinish:

1: Denne primeren er til for å kunne ta close-up bilder uten at du trenger og retusjere bildet etterpå. Denne primeren er en perfekt base for foundation, spesielt mineralsminke.
2: Denne primeren er veldig lik nr.1, forskjellen er at det også er solfaktor 15 i denne primeren, noe som er bra hvis du skal ut en kveld for det er sterk sol. Denne skjuler visstnok rynker og fine linjer. 
3: Denne primeren er olje-fri, noe som er bra hvis du har tørr hud og lett for å få akne. Primeren kan fint bruker alene, eller over dagkrem. Men er utrolig bra med foundation over.

Det sier seg vel egentlig selv, at det andre man nå skal gjøre er å bruke foundation. Foundation kan påføres med svamp eller koster (om det er i fast form, eller er en foundationkost) i hele ansiktet, men det er lurest og starte ved nesen og "arbeide" seg utover. Ikke overdriv med tykke lag. Det som er veldig viktig, når du skal ha foundation, er å velge riktig farge som passer til huden din. Det er bedre å ha en nyanse for lys, enn en for mørk. Her er noen:


1: Denne The Balm foundation jevner ut urenheter og gir et feilfritt ansikt. Det som er så bra med denne foundationen er at den inneholder masse vitaminer. Kan kjøpes her for 249,-.
2: Denne lille saken er som en dagkrem med farge. Denne fremhever ikke rynker eller linjer. Denne har også vitaminer: A, C, K og E. Kan kjøpes her for 349,-
3:
Dette er mineralfoundation i pudderform. Kan kjøpes her. for 145,-.

Det tredje steget er concealer. Grunnen til at jeg tar på concealer etter foundation, er fordi steder hvor det trengs concealer, synes bedre når man har på foundation først. Om du føler du har en perfekt overflate etter at du har påført foundation, trenger du selvfølgelig ikke concealer. Har du mørke ringer under øyene, er concealer en perfekt løsning. 

1: Denne concealeren er til for og dekke mørke ringer samtidig som den beskytter det ømfintlige øyepartiet. Kan kjøpes her for 150,-
2: Dette er en kremaktig concealer med vitamin C og E. Concealeren får huden til og se jevn ut, og dekker mørke ringer og linjer.
3: En concealer som jevner ut rynker og "visker" ut mørke ringer. Den inneholder ingredienser som reduserer rødhet, mørke ringer og hovne øyne. 

Det fjerde steget er mascara. For å få en naturlig look, må du ikke påføre mascara i lange baner. 1-3 lag med tynn mascara er nok. For en røffere look, kan du påføre en eyeliner først.

Disse 3 mascaraene, lover det samme: Fyldige, lengre og fine vipper.
1: Kan kjøpes her for 195,-
2: Kan kjøpes her for 209,-
3: Kan kjøpes her for 215,-

Det siste steget er lipbalm/lipgloss/leppestift. Når jeg skal på skolen sverger jeg til den grønne EOS'en og en leppestift i en litt lys/nude farge. 

Eos får du kjøpt på Cubus og Coverbrands. Manhattanleppestiften vet jeg ikke, men jeg vet at de har en lignende fra MAC. Mocha Rose får du kjøpt på Coverbrands.Alle produktene som jeg har skrevet om, kommer fra Coverbrands (bortsett fra Manhattanleppestiften). Og noe av teksten som jeg har skrevet, ligner derfor på Coverbrands sin(e). Jeg er ikke proff når det kommer til sminke, men dette er iallefall noen av tipsene jeg kan. Jeg legger ut dette innlegget siden jeg ikke har hatt så mye om sminke på denne bloggen, og fordi det blir kleint med videoblogg. Hva synes dere om tipsene mine?

 PERNILLE HB, 16

E-post:
Pernillehb_blogg@hotmail.no
FØLG:

- Facebook

- Bloglovin

- Tumblr

KATEGORIER:

- Designhjelp

- Anbefalinger

- Fotografier

- Mote

- Outfit

- Spørsmål & Svar

- Videoblogg


Designet funker best i Google Chrome!

hits