fun facts

Dato:26.02.2014, Tidspunkt: 13:11 - Postet i kategorien: Tips og triks

Jeg er en sånn person som kan sitte å lese såkalte "fun facts" flere timer i strekk. Så dere kan jo gjette en gang hva jeg har brukt mye av tiden min på idag: jo, googlet fun facts. Ble skikkelig fascinert og tenkte derfor å dele noen av de med dere. Les og enjoy...- 35% av de som er på datingsider er allerede gift fra før.
- Ingen av de engelske ordene som "month, orange, silver og purple" kan rime med noe annet fra det engelske språket. 
- En gjennomsnittlig kvinne smiler 60 ganger iløpet av en dag, mens en gjennomsnittlig mann kun smiler 10 ganger.
- Alfabetet i Hawaii har 12 bokstaver.
- Mannen som oppfant match.com mista kjæresten sin til en mann hun møtte på nettopp match.com
- Coca Cola var egentlig grønt... 
- Mesteparten av leppestifter inneholder fiskeskjell. (æsj?) 
- Forskere antyder at man i gjennomsnitt vil forelske seg omtrent sju ganger før ekteskap. 
- Sommerfugler smaker med føttene sine. 
- 15 minutter latter tilsvarer fordelene ved to timers søvn 
- Menn sier ca. 12,500 ord hver dag, mens kvinner sier 22,000
- Det tar mindre enn fire minutter å avgjøre om du har følelser for noen.  

Favoritt: Instagram-brukere

Dato:10.02.2014, Tidspunkt: 15:59 - Postet i kategorien: Tips og triks

Instagram er uten tvil den appen jeg er innom mest iløpet av en dag. Sjekker feeden så og si hele tiden, uansett tid og sted. I feeden vil jeg gjerne ha bilder som er i bra kvalitet og som inspirerer, så jeg tenkte derfor å dele mine topp 5 favoritt-instagrambrukere med dere! @frederikkewaerens - hvite & lyse bilder + interiør og inspirasjon. @sincerelyjules - sommerbilder som man får skikkelig godstemning av!@pernillalinn - hun tegner helt fantastisk bra! Blir like imponert hver gang et nytt bilde av en tegning dukker opp i feeden. @beahansson
- mote, inspirasjon & interiør.@nikewomen - treningsmotivasjon!

#2- julegavetips til venninner

Dato:01.12.2013, Tidspunkt: 10:31 - Postet i kategorien: Tips og triks

Siden det er første søndag i advent idag, så tenkte jeg at det passet perfekt med å peise på med et innlegg med mine julegavetips til venninner, leggoooo:
jndjd

 


1. Sminke er vel noe de fleste jenter setter pris på å få i gave? Jeg synes i hvert fall det er utrolig kjekt å få foreksempel sminkekoster og den slags i gaver- ting jeg ikke prioriterer å bruke penger på ellers foreksempel, haha...  

2. Smykker! 

3. Hudprodukter som bodylotion og diverse såper er vel en ting jenter generelt aldri får nok av? Spesielt hvis de lukter himmelsk i tillegg. 

4. Dette tipset fant jeg faktisk på en blogg jeg klikket innpå her om dagen, og synes det var supersmart. Hva med å gi en minnepenn med masse vennebilder/videoer, musikk og alt av diverse minner fra vennskapet? 

5. Interiør og stearinlys er ganske så jentete og jeg vet at mange av venninnene mine er glad i den slags type ting.

6. Istedenfor å samle bildene inn på en minnepenn så kan det jo være en fin gave å kjøpe en album og lime bildene inn der istedenfor. En slik type gave er i hvert fall en gave som jeg selv hadde satt utrolig stor pris på! 

7. Vesker av alle slag er vel også en ting vi jenter av en eller annen grunn aldri får nok av? 

"happily ever after"

Dato:29.11.2013, Tidspunkt: 18:43 - Postet i kategorien: Tips og triksFant disse bildene og denne historien på supermarie.net og synes det var en veldig bra tankevekker. Les mer om meningen bak bildene og fotografen Dina Goldstein her. 

"The one thing you could be sure about in childhood was that every fairy tale would end with a "happily ever after". But what if we were to continue on with what happened to the beautiful princesses after we closed the last book page? Photographer Dina Goldstein imagines what lives of the Disney princesses turned out to be if we left all the fairy tale luck and charm aside. I began to imagine Disney's perfect Princesses juxtaposed with real issues that were affecting women around me, such as illness, addiction and self-image issues,says Dina. With limited funds, I began to assemble my series."

coco chanel

Dato:10.08.2013, Tidspunkt: 12:51 - Postet i kategorien: Tips og triks

Igår bestemte jeg meg for å prøve å freshe opp den veldig stygge veggen min, så jeg tok turen innom europris og kjøpte noen enkle rammer, før jeg printet ut såkalte Coco Chanel "art prints" på internett. Dette ble resultatet, og det ble vel ikke så ille? Nå er i hvertfall ikke veggen min så kjedelig som før. Elsker også ordtaket på bildet til høyre! Haha. 

Victorias Secret - workout

Dato:09.08.2013, Tidspunkt: 19:07 - Postet i kategorien: Tips og triksFOR MAGEN:


FOR RUMPA: Her er noen Victorias Secret- treningsvideoer som jeg har prøvd, og som jeg er veldig fornøyd med. Man kjenner i hvertfall at man lever når man er ferdig og ingenting er bedre enn å være skikkelig deilig sliten. Anbefales! Jeg er i hvertfall skikkelig støl i magen etter gårsdagens workout... 

3 Blogganbefalinger:

Dato:07.08.2013, Tidspunkt: 21:23 - Postet i kategorien: Tips og triks

MARTINE SORTHE (TRYKK)

Denne bloggen er perfekt når det gjelder mote og inspirasjon! Hun poster utrolig fine antrekk og inspirasjonsbilder generelt. Dette er i hvertfall en blogg det er verdt å titte innom om du er glad i å se på antrekksbilder, "streetstyle" eller motebilder, noe som passer meg ypperlig. 


ANDREA VIKTORIA (TRYKK)

Dette er en ganske stor blogg i Sverige, men som jeg ikke har hørt så veldig mye om i Norge. Allikevel er dette en type blogg som jeg elsker å lese, med lyse fine bilder, videoblogger, motetips og masse antrekksbilder. Litt sånn type "gladblogg" vil jeg si. Anbefales! HANNE MJÅSETH (TRYKK) 

Dette er en skikkelig gladblogg med masse fine antrekksbilder og treningsinspirasjon. I tillegg virker jenta veldig positiv, noe som gjør at det er en fryd å lese bloggen - man blir i hvertfall ikke i dårligere humør av å være innom denne bloggen! Jeg anbefaler i hvertfall å ta en tur innom denne bloggen uansett.

hjemmespa: tips!

Dato:29.06.2013, Tidspunkt: 15:01 - Postet i kategorien: Tips og triksFor noen dager siden bestemte jeg meg for å ta en skikkelig spadag, hvor jeg bare kunne slappe helt av og freshe meg opp litt. Søkte litt rundt på nett og fant diverse oppskrifter til ansiktsmasker, hårkurer og forskjellige tips til "hjemmespa". Derfor tenkte jeg å dele disse billige tipsene og oppskriftene som passer perfekt til hjemmespa på foreksempel en regnværsdag med dere ♥ Så da er det bare å fylle opp badekaret og sette i gang, haha. 

Ansiktspeeling og hårmaske: Dette ser ikke akkurat så deilig ut, men det funker i hvertfall helt greit! Hjemmelaget ansiktspeeling: Ca 2 spiseskjeer honning + havregryn. Dette skal du bare massere i ansiktet, til huden blir myk og god. Vask så av med en klut med varmt vann. Hjemmelaget hårmaske: 1 most banan + honning. Påfør i håret, surr et håndkle rundt og la virke i ca. 30 minutter før du vasker det. For ekstra god virkning ta et varmt håndkle, slik at masken trekker mer inn i håret! Vær også sikker på at du får most bananen godt nok, slik at du slipper å måtte dra ut masse bananbiter fra håret når du vasker det. 

Ansiktsmaske: Ansiktsmasken jeg bruker, er fra Formula 10.0.6 som jeg troor man får kjøpt på KICKS eller Vita, for ca. 99,-. Denne kan man virkerlig kjenne jobbe seg inn i huden og inn i porene. Veldig fornøyd med denne i hvertfall! Ellers er en hjemmelaget ansiktsmaske også et godt alternativ: 1 avokado + en spiseskje honning. Skrell og mos avokadoen, og bland inn honningen. La virke i ca. 15 minutter og skyll av med lunkent vann. Honningen kan også være varm når du tilsetter den med avokadoen.

Leppeskrubb:Jeg bruker denne leppeskrubben fra Lush, med smak av mint og sjokolade. Klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg liker smaken eller selve skrubben best, men men! Om du vil lage din egen, er det bare å blande f.eks olivenolje og litt salt i en bolle og massere det på leppene! Et annet tips er å bytte ut det kjedelige badet hvor man bare tar oppi litt vanlig såpe og hopper oppi, med litt diverse oljer og badesalt. Man kan også ta et såkalt kleopatrabad hvor man tar melk og solsikkeolje oppi vannet. Avslutt med å smøre kroppen inn med en deilig bodylotion og påfør freshe farger på neglene. Voila: så føler man seg mye freshere! 

tyrkia, dag 1

Dato:05.05.2013, Tidspunkt: 16:14 - Postet i kategorien: Tips og triksIgår kveld kom Emma og jeg frem til Tyrkia! Kan ikke si annet enn at jeg liker livet passe godt akkurat nå. Idag har vi ikke gjort stort annet enn å ha vært på stranda, bada og solt oss. Har ikke tatt så veldig mange bilder enda, men flere blir det! Nå skal vi straks begynne å fikse oss, før vi stikker ut ikveld :-) Wiii, er så gira akkurat nå, storkoser meg her og er utrolig glad for at det her bare er den første dagen. Imorgen har jeg jo også bursdag, noe som ikke akkurat gjør meg mindre gira. Men nå skal vi begynne å gjøre oss klare for kvelden! Håper dere har det like fint i Norge! 

Oppskrift på jordbær & blåbær- smoothie

Dato:14.03.2013, Tidspunkt: 12:39 - Postet i kategorien: Tips og triks

Lagde denne smoothien idag, og den var veldig god, så tenkte å dele oppskriften med dere! Har ikke lagd med blåbær før, og siden jeg hadde en pakke med fryste blåbær i fryseren tok jeg de bare med, og det ble faktisk bedre enn med bare jordbær, woho. Haha. Her er i hvertfall oppskriften på ca. 2-3 glass:

- 200 g jordbær (helst fryste) 
- En pakke blåbær
- Vaniljeyoghurt
- Appelsinjuice

Også er det bare å stappe alt oppi en smoothie blender og kjøre den på full guffe helt til det blir en myk konsistens på smoothien. Mengden på yoghurt og juice kan dere bestemme selv helt ut ifra hvor tykk eller tynn dere vil smoothien skal bli. Stapp oppi et sugerør og enjoy!

Mine Favorittbloggere

Dato:21.02.2013, Tidspunkt: 12:03 - Postet i kategorien: Tips og triks

♥ Hannalicious (trykk) er en av få svenske blogger jeg leser. Hun har inspirerende billder, utrolig bra stil og deler mye treningsmotivasjon! I tillegg har hun et skikkelig, skikkelig fint rom som man bare kan drømme om... 


♥ Catchinthecity har en utrolig fin og inspirerende stil, og gir mye inspirasjon både innen mote og interiør. ♥ Eirinkristiansen er en stor inspirasjon når det kommer til trening og mat. Hun er superflink til å motivere, og har fin stil. I tillegg er hun skikkelig positiv, så om du har en dårlig dag, så funker en tur innom denne  bloggen! 

fredagsinspo

Dato:12.10.2012, Tidspunkt: 14:00 - Postet i kategorien: Tips og triksMatinspirasjon: 

Treningsinspirasjon:


Hva synes dere?

5 tips mot en dårlig dag:

Dato:08.02.2012, Tidspunkt: 20:46 - Postet i kategorien: Tips og triks

Hvem har vel ikke vært borti en dag hvor virkelig alt er dritt? Er dere som meg, hvor enkelte dager føles ut som om verdens undergang, har selveste jeg noen tips, både til dere og meg selv... Hehe.

#1: Prøv å vær så positiv som mulig! For det første, er det ingenting som gjør ting bedre med å få enda mer negativt shit oppå "verdens-undergang-syndromet". Derfor kan et lite tips være å skrive ned, eller ramse opp alle de positive tingene i livet ditt. F.eks de gode vennene dine, kjæledyret ditt, og det du liker å gjøre eller er glad i.

#2: En annen ting som ikke hjelper stort, er å sitte i en krok helt alene og tenke på hvor fælt livet ditt er. Da burde du heller finne deg en kopp kakao, et ullteppe og se på en god tv-serie! I mitt tilfelle er dette Sex And The City ;-)

#3: Noe av det aller beste jeg vet, og som kan redde hele dagen min er å ta en lang og varm dusj/et bad, ta på ny neglelakk og "pleie" meg selv litt. Det pleier som oftest å funke på humøret, i tillegg til at du føler deg mye bedre (selfølgelig). Haha.

#4: Rydde i klesskapet! Haha, tro det eller ei. Men jeg blir skikkelig glad av å se klesskapet mitt ryddig og fint (noe som er veldig sjeldent, men allikevel). Dessuten kan du jo finne igjen noen fine klær du glemte at du hadde  :)  #5: Mange sier at man burde snakke med en person om alle tankene mine. Jeg mener noe litt annet; det er jo ingen andre enn deg selv som får snudd på problemene dine. Men selfølgelig er det godt å ha en person som kan lytte og gi deg gode råd. Jeg har en slik venn - Emma Øibakken ♥ Du er bra!!

Ellers er bloggingen min veldig dårlig om dagen, og det er fordi jeg ikke rekker å blogge så bra. Jeg kom hjem for ca. 1 time siden, og har vært borte siden klokken 7 idag tidlig. Haha, kan trygt si jeg er sliten, men alt i alt har det her vært en superduper dag! Har dere noen tips mot en dårlig dag?
 

Drømmegutten:

Dato:09.11.2011, Tidspunkt: 22:28 - Postet i kategorien: Tips og triks

Om du ser slik ut så scorer du utrolig høyt hos meg, så det er vel det eneste: 


Neida. Min drømmegutt finnes nok ikke for meg - ENDA. Jeg er veldig kresen når det kommer til gutter, og er heller ikke den typen som vil teste diverse gutter for så å såre dem. Akkurat nå liker jeg veldig godt å være singel og har ikke så stort behov for å få kjæreste. Men, her er noe jeg ser i på en gutt:

- Omtenksom!! Jeg må ha en kjæreste som bryr seg, ikke nødvendigvis bare om meg - men også om andre. Som kan vise at det ikke bare er han selv og hvordan han har det, som står i hodet hans.

- Snill. Sier seg vel selv at jeg helst vil ha en gutt som klarer å "takle" meg i alle situasjoner uten å trekke seg unna, samtidig som han må tåle at jeg har tankene på litt annet enn bare han, hele tiden. En ting jeg ikke klare er gutter som stalker deg og må vite absolutt hva du har gjort til enhver tid. Nei, nei og nei. 

- Ærlighet og åpenhet. Det er et utrolig stort pluss hos meg om gutten sier ifra om det er noe og er ærlig hele tiden, slik at jeg slipper å måtte presse ut ting fra hodet hans. Og istedenfor å gå rundt og være sur + trekke seg tilbake hele tiden, at han heller kan snakke om det. Irriterer meg grenseløst når kjæresten din holder ting for seg selv hele tiden og prøver å skjule ting ...

- Sosial. Hvor kjedelig er det ikke om man har en kjæreste som kun vil være hjemme og henge foran tv'en eller playstationen? Jeg er hvertfall veldig opptatt av at man burde gjøre litt annet enn å bare henge et sted og gjøre det samme, gang på gang.. Kan bli veldig kjedelig og uinteressant over tid.

- Kommer nok sikkert ikke som noen overraskelse at utseendet teller en smule. Utseendet er jo en av de tingene som gir et bra eller dårlig førsteinntrykk. Og hos meg er det nok et pluss om man ser litt bra ut og er en smule opptatt av det. Da mener jeg ikke en gutt som bruker lengre tid enn meg selv på badet, for det blir feil... Men en som er opptatt av å ha en sunn og frisk kropp osv. Ja, dere skjønner sikkert greia. 

- Trening. Haha, jeg er litt opptatt av at gutten skal være glad i å trene og røre på seg akkurat som meg og ikke bare sitte foran datamaskinen og game. Er igrunn ikke så stor fan av det! Men selvfølgelig ikke overtrene, slik at jeg er den som blir nedprioritert, mer en treningen. 

Jaja, her har dere hvertfall noen av de tingene jeg ser etter i en gutt. Nei: jeg er ikke noe spesielt interessert i noen akkurat på dette øyeblikk og orker heller ikke å lete etter noen å være interessert i. Det kommer når det kommer! Nå er jeg storfornøyd med livet mitt og orker ikke begynne å ødelegge det av meg selv, ved å dra inn en gutt som sårer meg gang på gang, uansett. Lever etter dette ordtaket når det kommer til denne sammenhengen: Don't find love, let love find you! 

Har dere kjæreste?
Hvis ikke, hvordan er deres drømmegutt, beskrevet med 3 ord? 

Hvordan endre ikoner på skrivebordet:

Dato:05.11.2011, Tidspunkt: 13:29 - Postet i kategorien: Tips og triks

- Det første dere må starte med er å lage en mappe inne på 'Mine bilder' som heter f.eks 'Ikoner':


- Deretter går dere inn på DENNE siden og søker på søkeord til et ikon dere vil ha, f.eks: Pink. Da kommer det opp diverse ikoner som dette: - Da er det bare å velge hvilket ikon dere vil ha, og deretter trykke på 'Download ICO'


- Jeg bruker Google Chrome, og da kommer det opp en slik linje nederst med det ikonet jeg har lastet ned:

- Trykk på nedlastingen og da kommer bildet opp, slik som dette:

- Høyreklikk på ikonet og trykk kopier.

- Nå går dere på skrivebordet og finner det programmet dere vil endre ikonet på:

- Høreklikk på programmet og trykk på 'Egenskaper', da kommer det et vindu opp med diverse egenskaper. Trykk nå på 'Endre ikon':

- Da kommer dette opp og dere må trykke på 'Bla gjennom':


- Også finner dere 'Mine bilder' inne der og trykker på mappa dere lagde som i mitt tilfelle heter 'Ikoner':

- Trykk på den og høyreklikk. Trykk på lim inn og da kommer ikonet dere lagde som dere har kopiert fram:

- Nå må dere dobbeltklikke på ikonet dere limte inn, slik at dette kommer opp: 

- Trykk på 'OK' og dere kommer tilbake til dette vinduet:


- Da ser dere at ikonet i hjørnet har blitt endret, og det gjenstår bare å trykke 'OK' igjen. MEN, om det kommer opp en slik melding som dette er det bare å trykke fortsett:


SÅ, har dere et nytt ikon på skrivebordet:

Det er bare å gjøre akkurat det samme med andre, diverse ikoner på andre programmer :-) Håper dere skjønte det, til tross for at jeg er utrolig dårlig til å forklare! Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet om det er noe dere lurer på eller om dere fikk det til.  

Følg meg?

Dato:11.06.2011, Tidspunkt: 18:51 - Postet i kategorien: Tips og triks

- Følg meg på facebook, HER

- Følg meg på WE♥IT, HER

- Følg meg på BLOGLOVIN', HER

Vil du ha gratis sms?

Dato:27.01.2011, Tidspunkt: 20:02 - Postet i kategorien: Tips og triks

Har du tomt på kortet, og må svare på en melding, eller bare sende en? For å få gratis sms på nett, trykk HER. Du trenger ikke betale noen ting, så 100% gratis.Lag din egen highwaist shorts:

Dato:29.06.2010, Tidspunkt: 22:20 - Postet i kategorien: Tips og triks

Dette trenger du:
-En bukse med litt høyt liv/ chinos.
-En saks.
-Og 10 minutter.


1. Finn buksen du ikke bruker/vil ha. I mitt tilfelle brukte jeg nesten ikke denne buksa.

2. Klipp av buksebeina så du kan brette opp shortsen. Ca 20 cm under skrittet. Ikke kast restene av buksebeina.

3. Brett opp shortsen.

4. Tilbake til restene av buksebeina. Klipp langs sømmen på det ene buksebeinet som er igjen, så det blir et slags langt "belte". Om det blir for kort, gjør det på det andre buksebeinet også og knyt begge delene sammen. Deretter tar du "beltet" rundt shortsen der hvor belter skal være, og vips:

.. en highwaist short! Om du har knytt to deler av restene av buksebeina sammen - prøv og gjem det så godt som mulig ved hjelp av belteholderen (?) bak, selv om det ikke syntes så godt. Du kan også droppe beltet, eller sette inn et annet. Hva synes dere om tipset? Og ikke minst: hva synes dere om resultatet mitt? Er ikke så veldig flink til og forklare ting, men håper dere skjønte det.

send gratis sms fra nettet

Dato:23.05.2010, Tidspunkt: 09:48 - Postet i kategorien: Tips og triks

Trykk på denne linken: http://dinsms.no/u/7245649691d589a9/

jeg trenger tips til hårfrisyrer

Dato:16.05.2010, Tidspunkt: 12:00 - Postet i kategorien: Tips og triks


sånn her kanskje? nei.

Imorgen er det jo den "store" dagen, og hvem vil vel se ut som et kråkereir på hodet (noe jeg forsåvidt alltid gjør)? Igår satt jeg minst en time for og prøve og lage krøller med en rettetang, og det gikk ikke så bra, derfor skal jeg øve meg litt igjen idag:


Tror noen at jeg hadde kledd noe alà (?) sånne krøller?

mitt hjemmelagde smykkestativ:

Dato:03.05.2010, Tidspunkt: 15:54 - Postet i kategorien: Tips og triksHva synes dere om smykkestativet? Jeg har laget det av en kvist, og satt det i en slags planke, deretter har jeg sprayet det med maling. Smykkene som er på bildene, er bare litt av alle smykkene jeg har, bare for og vise dere.

Bloggvurdering

Dato:18.03.2010, Tidspunkt: 15:59 - Postet i kategorien: Tips og triks


http://lindasolhaug.blogg.no/

Design Og Header:
Jeg vil nå si at designet hennes er veldig kult! Min mening om sidemenyen er at hun kanskje burde ha fått ryddet opp litt i den, for den er litt rotete. Men jeg digger designet hennes ellers! Kul header :-)

Skrivemåte:
Hun skriver så utrolig bra! Det er et stort pluss på bloggen hennes, for hun skriver sine egne meninger. Hun har outfits, med bra bilder.'Med bra bilder' mener jeg: Hun gjør litt mer ut av bildene. Istedenfor og bare ta et bilde hvor du står rett, eller ta et i speilet hver gang du tar outfit bilder. Hun har tips i innleggene sine, noe som gjør at andre bloggere kan bli inspirert, jeg blir hvertfall inspirert av bloggen hennes!

Posititvt:
Headeren, designet, skrivemåten, jenta, stilen. DET MESTE!

Negativt:
Jeg finner ikke annet negativt en at hun burde få ryddet mer i sidemenyen.

Alt i Alt:
Hun fortjener og få flere lesere og å bli oppdaget for at hun tør og være seg selv. Hun skriver om mote og har outfits, noe som jeg hvertfall er veldig glad i å lese om. Jeg elsker bloggen hennes! Så Linda: STÅ PÅ! :-)
Leser du bloggen hennes?

vurdering gange to

Dato:22.02.2010, Tidspunkt: 22:17 - Postet i kategorien: Tips og triks


HTTP:/WWW.MMCB.BLOGG.NO

Header og Design:
Fin header og bra design, kunne gjort det litt ryddigere, men jeg synes det er helt greit. Bra med meny under header, lettere og følge med på ting når det er menyer som man har gjort litt med :-)

Skrivemåte og Innlegg:
Siden jeg først så innom bloggen istad, har jeg fått lest igjen noen innlegg, hun skriver bra. Men, kanskje hun kunne ha hatt litt mer bilder i innleggene sine, ihvertfall det jeg har lest. Ikke så mange smileys og bra skriving. 

Bilder og Tilbehør: 
Som sagt burde hun hatt litt flere bilder som er tatt av hun i innleggene sine. Det virker som om hun liker mote, så da kunne hun ha hatt mer outfits, for det hadde gjort innleggene bedre og bildene blir tatt av hun :-)

Negativt:
Har egentlig ikke noe negativt om denne bloggen, bortsett fra at hun kanskje kunne ha gjort designet mer ryddig, jeg liker bloggen :-)

HTTP://WWW.SILJEMON.BLOGG.NO

Header og Design:
Helt greit header, litt "kjedelig" design rundt. Bra med meny under header, kunne lagt på flere punkter i menyen. Designet er helt greit :-) Jeg liker det godt nok.

Skrivemåte og Innlegg:
Hun skriver utrolig bra, det er det som er så utrolig bra med bloggen hennes! Hun skriver bra, med bra bilder. Ikke noe negativt med innleggene hennes, blogg mer, er det eneste. Ha flere vs'er og flere vurderinger.

Bilder og Tilbehør:
Det sier litt når hun har speilrefleks, bra bilder i innleggene! Hun burde lage bildeserier. Liker bildene.

Negativt:
At hun ikke blogger mer enn det hun gjør. Og at hun burde fikse litt mer på designet, ellers er bloggen utrolig bra, jeg er fast leser iallefall! Lag vurderinger og vs'er, da hadde bloggen blitt ekstra bra.

Husk: Dette er min mening om bloggene.

det siste timene har jeg drevet på med...

Dato:05.02.2010, Tidspunkt: 22:46 - Postet i kategorien: Tips og triks

... og laget om en genser til en cardigan, jeg elsker og drive med sånt! Her er resultatet:

Jeg skal feste på flere nagler på lommene. Hva synes du om min "nye" cardigan? Dette blir nok det siste innlegget for idag. OG; IDAG HAR RONJA BURSDAG, SÅ DERE MÅ GRATULERE HENNE! ..imorgen kommer Sigrid og Åshild etter og blir 13 år. Yey ♥ Gratulerer med dagen ronja :-) å; Du er flink til og masere!

Lag en bedre kakao!

Dato:17.01.2010, Tidspunkt: 10:29 - Postet i kategorien: Tips og triks

Alle vet om de posene fra toro, som lages på 1-2-3. Den er selvfølgelig helt grei den, men jeg har gjort en vri på den og fått kakaoen litt fyldigere i smaken, og mye bedre, synes nå jeg... Dette trenger du:

Litt helmelk og litt mat fløte, en pose toro sjokoladedrikk, og oboy-pulver. Dette gjør du: Ha sjokoladedrikken i et krus, ta oppi ca 1 ts oboy pulver, deretter blander du matfløten og helmelken og tar det også opp i kruset, jo mer fløte og helmelk, jo mer fyldigere og usunt blir det.

Men jeg synes iallefall at kakaoen blir bedre om du blander toro-posen med litt mer!
Da blir den ikke så "kjedelig". Jeg har ikke lagd video til spørsmålsrunden enda, for nå er halsen min helt vrengt. Men nå skal jeg drikke opp kakaoen min, så kanskje halsen blir bedre...

inspo-veggen min er endelig ferdig!

Dato:11.01.2010, Tidspunkt: 15:48 - Postet i kategorien: Tips og triks
Endelig er den ferdig, brukte 5 timer på den til sammen, og den er 1 meter. 5 timer, med masse liming, og rive ut papir og klipping. En av timene ville jeg helst gi opp, men siden jeg først hadde startet, så kunne jeg liksågodt fortsette!
Hva synes du?

Tips- få myke lepper på 5 min!

Dato:03.01.2010, Tidspunkt: 01:10 - Postet i kategorien: Tips og triks


Slik gikk det, det eneste du trenger er og blande sukker og olivenolje i en bolle, la det virke i 2-3 minutter, og skyll det av. Deretter tar du på Lip Balm, så de føles enda mykere. Hvorfor bruke penger på noe du kan lage enkelt og greit selv? For flere tips; Trykk HER

Tips for slitt hår.

Dato:30.12.2009, Tidspunkt: 22:01 - Postet i kategorien: Tips og triks

Jeg har vært litt rundt på nettet og funnet noen råd for og pleie det slitte håret mitt. Plages du også med slitt hår nå som det er vinter og kaldt? Da kan du jo prøve dette:

♦ Drikk masse vann! Om du drikker mye vann får du igjen den naturlige gløden og fuktigheten i håret.
♦Ikke vask håret ditt hver dag, dette vil føre til at håret tømmes for de naturlige oljene, og da får du slitt hår, som virker dødt.
♦Føn, rett og krøll håret ditt så lite som mulig, for dette sliter utrolig mye på håret ditt! Varmen kan forverre det slitte håret, når du bruker føner, rettetang og krølltang så utvides det i varmen for så og trekke seg tilbake igjen når det kjøles ned. Dette gir strøm i håret, og gjør det slitt! Dette må jeg passe på oftere, iallefall med rettingen

♦Når det er vått: IKKE børst eller gre håret, om du gjør det forårsaker det skader på håret! La håret tørke naturlig, før du begynner og gre det.
♦Bruk en mild sjampo med en PH i mellom 4,5 og 6,5 når du vasker håret. Om du bruker en sterk sjampo vasker det bort det naturlige fettet i håret, og det blir slitt og dødt.
♦Etter du har brukt sjampo i håret, vask deretter over med en balsam, dette er med på og få igjen fuktigheten i håret, og det blir også enklere og style.
♦Når du er ute i vær og vind, prøv og dekk til håret ditt så mye som mulig. Spesielt sola gjør håret slitt!
♦Vask håret ditt i lunkent vann, dette sliter ikke på håret noe det gjør om du vasker det i varmt.Et tips til for øyevipper:
Har du korte øyenvipper? Prøv og smør de med vaselin (bruk en gammel maskarakost f.eks) om kvelden for og så vaske det av om morgenen. Jeg har lest at dette gir øyevippene glød og fuktighet... de blir til og med lengre.

Har du noen tips om slitt hår? Har du prøvd noe av disse tipsene, isåfall; synes du det/de virker? Vil noen ha en fotokonkurranse forresten, hvor dere kan sende inn bilder dere har tatt?

Synes dette bildet passet, siden vann er bra for alt... eller nesten alt da. foto: meg


PERNILLE HB, 16

E-post:
Pernillehb_blogg@hotmail.no
FØLG:

- Facebook

- Bloglovin

- Tumblr

KATEGORIER:

- Designhjelp

- Anbefalinger

- Fotografier

- Mote

- Outfit

- Spørsmål & Svar

- Videoblogg


Designet funker best i Google Chrome!

hits