Spørsmålsrunde - mari svarer

Dato:23.10.2011, Tidspunkt: 12:06 - Postet i kategorien: Venner

JA, da skal jeg svare om spørsmål om pernille. Da kan dere bare grave og spørre for jeg vet nesten ingenting, joda. 

Spørsmålsrunden avsluttes på tirsdag og svarene kommer tirsdag.  


ja, spørr i vei!! ♥ 

 

 

- mari
 

Kjære Camilla Grimerud.

Dato:17.10.2010, Tidspunkt: 01:06 - Postet i kategorien: Venner

Camilla ville jeg skulle skrive et innlegg om henne, så her kommer ett:

Jeg husker første dagen vi møtte som om det var igår. For ca. 1  1/2 år siden møttes vi ved buss-skuret i Gaupen. Jeg husker hjertet mitt dunket utrolig, for jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle oppføre meg. Men straks du kom ut av bilen og vi fikk begynt og snakket litt, så skjønte jeg at du og jeg hadde omtrent lik kjemi. Selv om jeg prøvde og "vise" deg litt omkring i Gaupen for og få tiden litt til å gå i regnværet, skjønte jeg at du og Gaupen virkelig ikke passet sammen. Men etterhvert som vi kom hjem til meg, fikk snakket, tok et titalls bilder, så var alt igang.

Vi møttes mer og mer utover, og jeg husker når vi lå over hos Cecilie, hvor vi hadde spiritisme, så på skummel film, så ett pinnsvin, og bare koste oss. Jeg husker jeg tenkte at jeg kom til og bli sykt glad i deg etterhvert. Du var en utrolig bra venn, og du støttet meg uansett.


Fra overnattingen hos Cecilie, 09.

Vi ble bare mer og mer kjent, og vi ble mer og mer med hverandre. Jeg ble mer og mer glad i deg, og fikk et sterkt vennskap med deg. Du startet og bli en av mine bestevenner. I en periode hvor jeg trengte litt ekstra støtte, var du der. Vi hadde mye til felles (som vi ikke visste) og du var der for meg med en gang. Jeg ble/og er utrolig takknemlig for det, siden jeg hadde en litt tøff periode. Vi hadde en del diskusjoner, men fant raskt ut at vi ikke klarte og krangle mer. Alle overnattingene, guttene (som jeg ikke trenger og gå inn på her), moelventurene, skolen og mye kommer sent til å glemmes :

Må informere om at disse bildene er veldig gamle!

Jeg vil bare fortelle deg, Camilla at du er og forblir, i lang stund (håper jeg) en av mine beste venner. En så god venn skal man lete lenge etter. Vi diskuterer selvfølgelig, men det blir ikke store krangler mellom oss. Jeg kan snakke med deg om alt, og vi deler så og si alt med hverandre, uansett hva det er - jentegreier, gutter, livene våres, og flauser. Jeg kan være 100% meg selv med deg, og det håper og forsåvidt vet jeg du er med meg også. Det blir veldig mye latter når jeg er med deg. Her er noen fjortisbilder som ble tatt i sommer:

Sminken og uttrykkene er bare tull.

Camilla Grimerud Mostue, jeg er veldig, veldig glad i deg. Det må du huske, MIN BESTE! ♥PERNILLE HB, 16

E-post:
Pernillehb_blogg@hotmail.no
FØLG:

- Facebook

- Bloglovin

- Tumblr

KATEGORIER:

- Designhjelp

- Anbefalinger

- Fotografier

- Mote

- Outfit

- Spørsmål & Svar

- Videoblogg


Designet funker best i Google Chrome!

hits